Po shfaqen krejt 13 përfundimet

Serum anti-rrudhë për të gjitha tipet e lëkurës – 50 ml

Çmimi origjinal qe: L5,100.Çmimi i tanishëm është: L3,825.

Serum kundër njollave me vitaminë C 30ml

Çmimi origjinal qe: L5,100.Çmimi i tanishëm është: L4,080.

Serum për hidratim intensiv 100h, 30ml

Çmimi origjinal qe: L2,390.Çmimi i tanishëm është: L1,793.

Serum ribalancues – 30 ml

Çmimi origjinal qe: L2,190.Çmimi i tanishëm është: L1,533.

Serum ribalancues dhe anti-oksidant 30 ml

Çmimi origjinal qe: L2,390.Çmimi i tanishëm është: L1,793.

Serumi i natës Bi Phase, anti-rrudhë për të gjitha llojet e lëkurës.

Çmimi origjinal qe: L5,500.Çmimi i tanishëm është: L4,125.

Trajtim Anti Age Global

Çmimi origjinal qe: L5,500.Çmimi i tanishëm është: L4,125.