Po shfaqen krejt 6 përfundimet

Krem mbrojtës dhe antirrudhë me spf 30 40ml

Çmimi origjinal qe: L2,200.Çmimi i tanishëm është: L1,540.

Krem mbrojtës dhe antirrudhë me spf 50 40ml

Çmimi origjinal qe: L2,400.Çmimi i tanishëm është: L1,680.

Krem mbrojtës me spf 50, 150 ml

Çmimi origjinal qe: L3,500.Çmimi i tanishëm është: L2,450.

Spray mbrojtës me spf 50, 150 ml

Çmimi origjinal qe: L3,500.Çmimi i tanishëm është: L2,450.

Vaj hidratues Monoi për trupin dhe flokët, 125ml.

Çmimi origjinal qe: L1,490.Çmimi i tanishëm është: L894.