Po shfaqen krejt 8 përfundimet

Balm bimor 150ml- Për flokë të hollë të dëmtuara.

Çmimi origjinal qe: L1,390.Çmimi i tanishëm është: L417.

Balm bimor riparues 150ml

Çmimi origjinal qe: L1,490.Çmimi i tanishëm është: L894.

Balm bimor riparues 150ml- për flokë të hollë

Çmimi origjinal qe: L1,490.Çmimi i tanishëm është: L894.

Maskë dhe skrab 2 në 1, 250ml

Çmimi origjinal qe: L2,300.Çmimi i tanishëm është: L1,840.

Maskë për flokë të yndyrshëm- 150 ml

Çmimi origjinal qe: L990.Çmimi i tanishëm është: L693.

Maskë riparuese 200ml

Çmimi origjinal qe: L1,400.Çmimi i tanishëm është: L1,120.