Po shfaqen krejt 32 përfundimet

Demakilant Pur Bleuet 100ml

Çmimi origjinal qe: L490.Çmimi i tanishëm është: L392.

Locion me efekt anti-rrudhë me kalendula 200ml.

Çmimi origjinal qe: L1,300.Çmimi i tanishëm është: L780.

Locion për minimizimin e poreve – 150 ml

Çmimi origjinal qe: L1,190.Çmimi i tanishëm është: L893.

Qumësht pastrues dhe zbardhues 125 ml

Çmimi origjinal qe: L1,800.Çmimi i tanishëm është: L1,440.

Qumësht pastrues me kalendula 200 ml me efekt anti-rrudhë.

Çmimi origjinal qe: L1,300.Çmimi i tanishëm është: L780.

Ujë me kamomil 150ml- Për lëkurë të ndjeshme.

Çmimi origjinal qe: L1,600.Çmimi i tanishëm është: L480.

Ujë micelar 200ml – Për lëkurë të ndjeshme.

Çmimi origjinal qe: L1,200.Çmimi i tanishëm është: L960.

Ujë micelar 400ml- Për lëkurë të ndjeshme.

Çmimi origjinal qe: L1,890.Çmimi i tanishëm është: L1,512.

Ujë micelar demakilant me mente 200ml- Për lëkurë mikse në të yndyrshme.

Çmimi origjinal qe: L1,190.Çmimi i tanishëm është: L952.

Ujë micelar demakilant me mente 400ml- Për lëkurë mikse në të yndyrshme.

Çmimi origjinal qe: L1,900.Çmimi i tanishëm është: L1,520.

Xhel larës me mente 125ml – Për lëkurë mikse në të yndyrshme.

Çmimi origjinal qe: L1,190.Çmimi i tanishëm është: L952.