Po shfaqet 1–36 nga 60 përfundime gjithsej

Balsam kundër rënies së flokëve 200 ml

Çmimi origjinal qe: L1,000.Çmimi i tanishëm është: L900.

Balsam kundër yndyrës dhe polucionit 200 ml

Çmimi origjinal qe: L800.Çmimi i tanishëm është: L720.

Balsam për flokë të lyer 200 ml

Çmimi origjinal qe: L800.Çmimi i tanishëm është: L720.

Balsam për kaçurrela 200ml

Çmimi origjinal qe: L800.Çmimi i tanishëm është: L720.

Balsam për ushqimin e flokëve 200ml

Çmimi origjinal qe: L800.Çmimi i tanishëm është: L720.

Balsam për volum 200 ml

Çmimi origjinal qe: L800.Çmimi i tanishëm është: L720.

Balsam riparues 200 ml

Çmimi origjinal qe: L800.Çmimi i tanishëm është: L720.

Shampo e ngurtë për shkëlqimin e flokëve 60gr.

Çmimi origjinal qe: L1,100.Çmimi i tanishëm është: L550.

Shampo e ngurtë për ushqimin e flokëve 60gr.

Çmimi origjinal qe: L1,100.Çmimi i tanishëm është: L550.