Po shfaqen krejt 18 përfundimet

Locion për minimizimin e poreve – 150 ml

Çmimi origjinal qe: L1,190.Çmimi i tanishëm është: L893.

Serum ribalancues – 30 ml

Çmimi origjinal qe: L2,190.Çmimi i tanishëm është: L1,533.

Serum ribalancues dhe anti-oksidant 30 ml

Çmimi origjinal qe: L2,390.Çmimi i tanishëm është: L1,793.

Ujë micelar demakilant me mente 200ml- Për lëkurë mikse në të yndyrshme.

Çmimi origjinal qe: L1,190.Çmimi i tanishëm është: L952.

Ujë micelar demakilant me mente 400ml- Për lëkurë mikse në të yndyrshme.

Çmimi origjinal qe: L1,900.Çmimi i tanishëm është: L1,520.

Xhel krem hidratant – 50 ml

Çmimi origjinal qe: L1,600.Çmimi i tanishëm është: L1,120.

Xhel krem Sebo Pure Vegetal 50ml

Çmimi origjinal qe: L1,900.Çmimi i tanishëm është: L1,425.

Xhel larës me mente 125ml – Për lëkurë mikse në të yndyrshme.

Çmimi origjinal qe: L1,190.Çmimi i tanishëm është: L952.