Po shfaqet 1–36 nga 59 përfundime gjithsej

Ampula kundër rënies së flokëve 4 ampula x15ml

Çmimi origjinal qe: L2,790.Çmimi i tanishëm është: L2,232.

Balm bimor 150ml- Për flokë të hollë të dëmtuara.

Çmimi origjinal qe: L1,390.Çmimi i tanishëm është: L417.

Balm bimor riparues 150ml

Çmimi origjinal qe: L1,490.Çmimi i tanishëm është: L894.

Balm bimor riparues 150ml- për flokë të hollë

Çmimi origjinal qe: L1,490.Çmimi i tanishëm është: L894.

Balsam kundër ndotjes së ambjentit (Anti polucion)- 200 ml

Çmimi origjinal qe: L690.Çmimi i tanishëm është: L345.

Balsam kundër rënies së flokëve- 200 ml

Çmimi origjinal qe: L690.Çmimi i tanishëm është: L552.

Balsam kundër yndyrës dhe polucionit 200 ml

Çmimi origjinal qe: L800.Çmimi i tanishëm është: L720.

Balsam për flokë të lyer 200 ml

Çmimi origjinal qe: L800.Çmimi i tanishëm është: L720.

Balsam për kaçurrela 200 ml

Çmimi origjinal qe: L690.Çmimi i tanishëm është: L552.

Balsam për ushqimin e flokëve 200ml

Çmimi origjinal qe: L800.Çmimi i tanishëm është: L640.

Balsam për volum- 200 ml

Çmimi origjinal qe: L690.Çmimi i tanishëm është: L552.

Balsam riparues 200 ml

Çmimi origjinal qe: L800.Çmimi i tanishëm është: L720.

Krem që mbron flokët nga nxehtësia 150ml

Çmimi origjinal qe: L1,100.Çmimi i tanishëm është: L880.

Krem stilues për flokë kaçurrela 150 ml

Çmimi origjinal qe: L1,100.Çmimi i tanishëm është: L880.

Locion trajtues kundër zbokthit 150ml

Çmimi origjinal qe: L1,500.Çmimi i tanishëm është: L1,200.

Maskë dhe skrab 2 në 1, 250ml

Çmimi origjinal qe: L2,300.Çmimi i tanishëm është: L1,840.

Maskë për flokë të yndyrshëm- 150 ml

Çmimi origjinal qe: L990.Çmimi i tanishëm është: L693.

Maskë riparuese 200ml

Çmimi origjinal qe: L1,400.Çmimi i tanishëm është: L1,120.

Serum forcues dhe mbrojtës nga nxehtësia 100 ml

Çmimi origjinal qe: L1,400.Çmimi i tanishëm është: L1,120.

Serum kundra rënies së flokëve 75ml

Çmimi origjinal qe: L2,790.Çmimi i tanishëm është: L2,232.

Shampo e ngurtë për flokë delikatë 60gr.

Çmimi origjinal qe: L1,100.Çmimi i tanishëm është: L825.

Shampo e ngurtë për shkëlqimin e flokëve 60gr.

Çmimi origjinal qe: L1,100.Çmimi i tanishëm është: L825.

Shampo e ngurtë për ushqimin e flokëve 60gr.

Çmimi origjinal qe: L1,100.Çmimi i tanishëm është: L825.

Shampo e thatë për flokë të yndyrshëm 150ml

Çmimi origjinal qe: L1,600.Çmimi i tanishëm është: L1,280.

Shampo pa shkumë- 200 ml

Çmimi origjinal qe: L590.Çmimi i tanishëm është: L472.