Po shfaqen krejt 13 përfundimet

Balm bimor riparues 150ml

Çmimi origjinal qe: L1,490.Çmimi i tanishëm është: L894.

Balm bimor riparues 150ml- për flokë të hollë

Çmimi origjinal qe: L1,490.Çmimi i tanishëm është: L894.

Balm bimor riparues 250ml

Çmimi origjinal qe: L1,790.Çmimi i tanishëm është: L1,253.

Maskë riparuese 200ml

Çmimi origjinal qe: L1,400.Çmimi i tanishëm është: L1,120.

Serum forcues dhe mbrojtës nga nxehtësia 100 ml

Çmimi origjinal qe: L1,400.Çmimi i tanishëm është: L1,120.

Shampo e ngurtë për ushqimin e flokëve 60gr.

Çmimi origjinal qe: L1,100.Çmimi i tanishëm është: L770.