Po shfaqet 1–36 nga 67 përfundime gjithsej

Ampula kundër rënies së flokëve 4 x15ml

Çmimi origjinal qe: L2,990.Çmimi i tanishëm është: L2,392.

Balm bimor riparues 150ml

Çmimi origjinal qe: L1,490.Çmimi i tanishëm është: L894.

Balm bimor riparues 150ml- për flokë të hollë

Çmimi origjinal qe: L1,490.Çmimi i tanishëm është: L894.

Balm bimor riparues 250ml

Çmimi origjinal qe: L1,790.Çmimi i tanishëm është: L1,253.

Krem që mbron flokët nga nxehtësia 150ml

Çmimi origjinal qe: L1,100.Çmimi i tanishëm është: L880.

Locion trajtues kundër zbokthit 150ml

Çmimi origjinal qe: L1,500.Çmimi i tanishëm është: L1,200.

Maskë riparuese 200ml

Çmimi origjinal qe: L1,400.Çmimi i tanishëm është: L1,120.

Serum forcues dhe mbrojtës nga nxehtësia 100 ml

Çmimi origjinal qe: L1,400.Çmimi i tanishëm është: L1,120.

Serum forcues, kundra rënies së flokëve 75ml

Çmimi origjinal qe: L2,790.Çmimi i tanishëm është: L2,232.

Shampo e ngurtë për ushqimin e flokëve 60gr.

Çmimi origjinal qe: L1,100.Çmimi i tanishëm është: L770.