Po shfaqet 1–36 nga 103 përfundime gjithsej

Balm riparues për këmbët, 75 ml

Çmimi origjinal qe: L1,090.Çmimi i tanishëm është: L545.

Deodorant – 48 orë freski

Çmimi origjinal qe: L650.Çmimi i tanishëm është: L585.

Deodorant 48 orë butësi

Çmimi origjinal qe: L650.Çmimi i tanishëm është: L585.

Deodorant 48 orë pastërti

Çmimi origjinal qe: L650.Çmimi i tanishëm është: L585.

Gjalp riparues për trupin me gjalp shea dhe kalendula 250ml.

Çmimi origjinal qe: L1,890.Çmimi i tanishëm është: L1,700.

Krem dushi me gjalp shea dhe kalendula 200ml.

Çmimi origjinal qe: L1,150.Çmimi i tanishëm është: L1,035.

Krem ushqyes për këmbët- 75 ml

Çmimi origjinal qe: L990.Çmimi i tanishëm është: L495.

Qumësht riparues me gjalp Shea, për lekurë ekstra të thatë – 200 ml

Çmimi origjinal qe: L1,290.Çmimi i tanishëm është: L903.