Po shfaqet 1–36 nga 38 përfundime gjithsej

Krem anti rrudhë për sytë

Çmimi origjinal qe: L2,990.Çmimi i tanishëm është: L2,093.

Krem anti-rrudhë për sytë – 15 ml

Çmimi origjinal qe: L3,690.Çmimi i tanishëm është: L2,768.

Krem antirrudhë dhe me spf 30 Anti Age Global, 50ml

Çmimi origjinal qe: L4,900.Çmimi i tanishëm është: L2,940.

Krem antirrudhë dite/nate 75ml

Çmimi origjinal qe: L5,900.Çmimi i tanishëm është: L4,425.

Krem dite korrigjues për lëkurë të thatë – 50 ml

Çmimi origjinal qe: L4,600.Çmimi i tanishëm është: L3,450.

Krem dite korrigjues për të gjitha tipet e lëkurës 50 ml

Çmimi origjinal qe: L4,600.Çmimi i tanishëm është: L3,450.

Krem me spf 30 Bright Botanical 50ml

Çmimi origjinal qe: L4,900.Çmimi i tanishëm është: L2,940.

Krem nate anti rrudhë – 50 ml

Çmimi origjinal qe: L4,290.Çmimi i tanishëm është: L3,003.

Krem nate korrigjues për të gjitha tipet e lëkurës – 50 ml

Çmimi origjinal qe: L4,900.Çmimi i tanishëm është: L3,675.

Krem për sytë Bright Botanical 15ml

Çmimi origjinal qe: L3,690.Çmimi i tanishëm është: L2,583.

Krem riparues dhe anti polucion me spf 50 – 30 ml

Çmimi origjinal qe: L3,700.Çmimi i tanishëm është: L2,590.

Krem zbardhues-hidratues 50ml

Çmimi origjinal qe: L4,700.Çmimi i tanishëm është: L3,290.

Locion me efekt anti-rrudhë me kalendula 200ml.

Çmimi origjinal qe: L1,300.Çmimi i tanishëm është: L780.

Qumësht pastrues dhe zbardhues 125 ml

Çmimi origjinal qe: L1,800.Çmimi i tanishëm është: L1,440.

Qumësht pastrues me kalendula 200 ml me efekt anti-rrudhë.

Çmimi origjinal qe: L1,300.Çmimi i tanishëm është: L780.

Serum anti-rrudhë për të gjitha tipet e lëkurës – 50 ml

Çmimi origjinal qe: L5,100.Çmimi i tanishëm është: L3,825.

Serum kundër njollave me vitaminë C 30ml

Çmimi origjinal qe: L5,100.Çmimi i tanishëm është: L4,080.

Serumi i natës Bi Phase, anti-rrudhë për të gjitha llojet e lëkurës.

Çmimi origjinal qe: L5,500.Çmimi i tanishëm është: L4,125.

Trajtim Anti Age Global

Çmimi origjinal qe: L5,500.Çmimi i tanishëm është: L4,125.