Po shfaqen krejt 9 përfundimet

Krem hidratues kundër akneve 40 ml.

Çmimi origjinal qe: L1,600.Çmimi i tanishëm është: L1,200.

Krem hidratues kundër akneve, 40 ml.

Çmimi origjinal qe: L1,900.Çmimi i tanishëm është: L1,425.

Krem trajtues SOS, 10ml

Çmimi origjinal qe: L1,290.Çmimi i tanishëm është: L968.

Kremi sos 10ml.

Çmimi origjinal qe: L1,100.Çmimi i tanishëm është: L770.

Locion për minimizimin e poreve – 150 ml

Çmimi origjinal qe: L1,190.Çmimi i tanishëm është: L893.

Serum ribalancues – 30 ml

Çmimi origjinal qe: L2,190.Çmimi i tanishëm është: L1,533.

Serum ribalancues dhe anti-oksidant 30 ml

Çmimi origjinal qe: L2,390.Çmimi i tanishëm është: L1,793.

Xhel krem hidratant – 50 ml

Çmimi origjinal qe: L1,600.Çmimi i tanishëm është: L1,120.

Xhel krem Sebo Pure Vegetal 50ml

Çmimi origjinal qe: L1,900.Çmimi i tanishëm është: L1,425.