Po shfaqen krejt 15 përfundimet

Balm bimor 150ml- Për flokë të hollë të dëmtuara.

Çmimi origjinal qe: L1,390.Çmimi i tanishëm është: L417.

Balm bimor riparues 150ml

Çmimi origjinal qe: L1,490.Çmimi i tanishëm është: L894.

Balm bimor riparues 150ml- për flokë të hollë

Çmimi origjinal qe: L1,490.Çmimi i tanishëm është: L894.

Balsam për ushqimin e flokëve 200ml

Çmimi origjinal qe: L800.Çmimi i tanishëm është: L640.

Balsam riparues 200 ml

Çmimi origjinal qe: L800.Çmimi i tanishëm është: L720.

Krem që mbron flokët nga nxehtësia 150ml

Çmimi origjinal qe: L1,100.Çmimi i tanishëm është: L880.

Maskë riparuese 200ml

Çmimi origjinal qe: L1,400.Çmimi i tanishëm është: L1,120.

Serum forcues dhe mbrojtës nga nxehtësia 100 ml

Çmimi origjinal qe: L1,400.Çmimi i tanishëm është: L1,120.

Vaj riparues për flokët 100ml

Çmimi origjinal qe: L1,090.Çmimi i tanishëm është: L327.

Vaj riparues për flokët 100ml

Çmimi origjinal qe: L1,090.Çmimi i tanishëm është: L327.