Po shfaqen krejt 24 përfundimet

Demakilant Pur Bleuet 100ml

Çmimi origjinal qe: L490.Çmimi i tanishëm është: L392.

Korrektor i njollave të errëta në lëkurë, 14 ml

Çmimi origjinal qe: L4,500.Çmimi i tanishëm është: L3,375.

Krem anti rrudhë për sytë

Çmimi origjinal qe: L2,990.Çmimi i tanishëm është: L2,093.

Krem dite anti rrudhë 50ml

Çmimi origjinal qe: L4,290.Çmimi i tanishëm është: L3,003.

Krem nate anti rrudhë – 50 ml

Çmimi origjinal qe: L4,290.Çmimi i tanishëm është: L3,003.

Krem për hidratim intensiv, për lëkurë të thatë 50ml

Çmimi origjinal qe: L1,900.Çmimi i tanishëm është: L1,425.

Maskë hidratuese dhe oksigjenuese me alga 75ml – Për lëkurë normale në mikse.

Çmimi origjinal qe: L1,590.Çmimi i tanishëm është: L1,113.

Trajtim Anti Age Global

Çmimi origjinal qe: L5,500.Çmimi i tanishëm është: L4,125.