Po shfaqen krejt 6 përfundimet

Krem dite riparues dhe anti polucion Elixir Botanique 50ml

Çmimi origjinal qe: L4,700.Çmimi i tanishëm është: L3,290.

Krem nate Elixir Botanique 50ml

Çmimi origjinal qe: L4,700.Çmimi i tanishëm është: L2,350.

Krem për sytë Elixir Botanique 15ml

Çmimi origjinal qe: L3,600.Çmimi i tanishëm është: L1,800.

Krem riparues dhe anti polucion me spf 50 – 30 ml

Çmimi origjinal qe: L3,700.Çmimi i tanishëm është: L1,850.

Serum nate antirrudhë me efekt melatonine 30ml

Çmimi origjinal qe: L4,700.Çmimi i tanishëm është: L2,350.

Serum riparues dhe anti-polucion Elixir Botanique 50ml

Çmimi origjinal qe: L4,900.Çmimi i tanishëm është: L2,450.