Po shfaqet 1–36 nga 47 përfundime gjithsej

Demakilant Ekspres Pur Bleuet 100ml

Çmimi origjinal qe: L790.Çmimi i tanishëm është: L632.

Demakilant Ekspres Pur Bleuet 200ml

Çmimi origjinal qe: L1,090.Çmimi i tanishëm është: L872.

Demakilant Pur Bleuet 100ml

Çmimi origjinal qe: L490.Çmimi i tanishëm është: L392.

Korrektor i njollave të errëta në lëkurë, 14 ml

Çmimi origjinal qe: L4,500.Çmimi i tanishëm është: L3,375.

Krem anti-rrudhë për sytë – 15 ml

Çmimi origjinal qe: L3,690.Çmimi i tanishëm është: L2,768.

Krem antirrudhë Filler Vegetal 75ml

Çmimi origjinal qe: L4,900.Çmimi i tanishëm është: L2,450.

Krem dite Filler Vegetal 50ml

Çmimi origjinal qe: L3,900.Çmimi i tanishëm është: L1,950.

Krem dite korrigjues për lëkurë të thatë – 50 ml

Çmimi origjinal qe: L4,600.Çmimi i tanishëm është: L3,450.

Krem dite korrigjues për të gjitha tipet e lëkurës 50 ml

Çmimi origjinal qe: L4,600.Çmimi i tanishëm është: L3,450.

Krem dite riparues dhe anti polucion Elixir Botanique 50ml

Çmimi origjinal qe: L4,700.Çmimi i tanishëm është: L3,290.

Krem likuid Lifting Vegetal 50 ml

Çmimi origjinal qe: L4,000.Çmimi i tanishëm është: L2,800.

Krem nate Elixir Botanique 50ml

Çmimi origjinal qe: L4,700.Çmimi i tanishëm është: L2,350.

Krem nate Filler Vegetal 50ml

Çmimi origjinal qe: L4,200.Çmimi i tanishëm është: L2,100.

Krem nate korrigjues për të gjitha tipet e lëkurës – 50 ml

Çmimi origjinal qe: L4,900.Çmimi i tanishëm është: L3,675.

Krem nate Lifting

Çmimi origjinal qe: L4,200.Çmimi i tanishëm është: L2,940.

Krem për sytë Elixir Botanique 15ml

Çmimi origjinal qe: L3,600.Çmimi i tanishëm është: L1,800.

Krem për sytë Filler Vegetal 14ml

Çmimi origjinal qe: L3,300.Çmimi i tanishëm është: L990.

Krem rigjenerues dite/nate – Për të gjitha tipet e lëkurës, 50 ml

Çmimi origjinal qe: L1,400.Çmimi i tanishëm është: L1,120.

Krem riparues dhe anti polucion me spf 50 – 30 ml

Çmimi origjinal qe: L3,700.Çmimi i tanishëm është: L1,850.

Kremi i ditës lifting me kolagjen bimor 50 ml

Çmimi origjinal qe: L4,000.Çmimi i tanishëm është: L2,000.

Locion me efekt anti-rrudhë me kalendula 200ml.

Çmimi origjinal qe: L1,300.Çmimi i tanishëm është: L910.

Maskë hidratuese dhe oksigjenuese me alga 75ml – Për lëkurë normale në mikse.

Çmimi origjinal qe: L1,590.Çmimi i tanishëm është: L795.

Maskë me kamomil 30 ml

Çmimi origjinal qe: L750.Çmimi i tanishëm është: L525.

Maskë rigjeneruese me kalendula 30ml.

Çmimi origjinal qe: L750.Çmimi i tanishëm është: L525.

Pastrues 3 në 1 me alga, 150ml- Për çdo tip lëkure.

Çmimi origjinal qe: L1,800.Çmimi i tanishëm është: L1,440.

Pastrues i ngurtë për fytyrën 100gr

Çmimi origjinal qe: L1,290.Çmimi i tanishëm është: L774.

Qumësht pastrues me kalendula 200 ml me efekt anti-rrudhë.

Çmimi origjinal qe: L1,300.Çmimi i tanishëm është: L910.

Serum anti-rrudhë për të gjitha tipet e lëkurës – 50 ml

Çmimi origjinal qe: L5,100.Çmimi i tanishëm është: L3,825.

Serum Filler Vegetal 30ml

Çmimi origjinal qe: L4,200.Çmimi i tanishëm është: L2,100.

Serum i koncentruar Lifting 30 ml

Çmimi origjinal qe: L4,200.Çmimi i tanishëm është: L2,940.

Serum për hidratim intensiv 100h, 30ml

Çmimi origjinal qe: L2,390.Çmimi i tanishëm është: L1,673.

Serum riparues dhe anti-polucion Elixir Botanique 50ml

Çmimi origjinal qe: L4,900.Çmimi i tanishëm është: L2,450.

Serumi i natës Bi Phase, anti-rrudhë për të gjitha llojet e lëkurës.

Çmimi origjinal qe: L5,500.Çmimi i tanishëm është: L4,125.