Po shfaqen krejt 11 përfundimet

Qumësht trupi me alga 390ml

Çmimi origjinal qe: L1,290.Çmimi i tanishëm është: L1,032.

Qumësht trupi me argan dhe trëndafil 390ml

Çmimi origjinal qe: L1,290.Çmimi i tanishëm është: L1,032.

Qumësht trupi me bajame 390ml

Çmimi origjinal qe: L890.Çmimi i tanishëm është: L623.

Qumësht trupi me kokos 390ml.

Çmimi origjinal qe: L1,290.Çmimi i tanishëm është: L1,032.

Qumësht trupi me lulen Meadow 390ml

Çmimi origjinal qe: L1,290.Çmimi i tanishëm është: L1,032.

Qumësht trupi me mjedër dhe mente 390ml

Çmimi origjinal qe: L1,290.Çmimi i tanishëm është: L1,032.

Qumësht trupi me tërshërë 390ml.

Çmimi origjinal qe: L1,290.Çmimi i tanishëm është: L1,032.

Qumësht trupi me ulli 390ml

Çmimi origjinal qe: L1,290.Çmimi i tanishëm është: L1,032.

Qumësht trupi me vanilje 390ml.

Çmimi origjinal qe: L1,290.Çmimi i tanishëm është: L1,032.

Qumësht trupi Monoi 390ml

Çmimi origjinal qe: L1,290.Çmimi i tanishëm është: L1,032.