Po shfaqen krejt 9 përfundimet

Krem për duart Monoi 30ml

Çmimi origjinal qe: L390.Çmimi i tanishëm është: L332.

Qumësht trupi Monoi 390ml

Çmimi origjinal qe: L1,290.Çmimi i tanishëm është: L1,032.

Shampo për trupin dhe flokët monoi 400ml

Çmimi origjinal qe: L790.Çmimi i tanishëm është: L711.

Spraj për trupin dhe flokët Monoi 125ml

Çmimi origjinal qe: L1,300.Çmimi i tanishëm është: L1,040.

Ujë tualeti Monoi de Tahiti- 100ml

Çmimi origjinal qe: L2,600.Çmimi i tanishëm është: L2,340.

Vaj me xixa Monoi 100ml

Çmimi origjinal qe: L1,900.Çmimi i tanishëm është: L1,520.

Vaj tradicional ushqyes Monoi

Çmimi origjinal qe: L1,900.Çmimi i tanishëm është: L1,710.