Produktet me zbritje.

Ampula kundër rënies së flokëve 4 ampula x15ml

Çmimi origjinal qe: L2,790.Çmimi i tanishëm është: L2,232.

Balm bimor riparues 150ml

Çmimi origjinal qe: L1,490.Çmimi i tanishëm është: L894.

Balm bimor riparues 150ml- për flokë të hollë

Çmimi origjinal qe: L1,490.Çmimi i tanishëm është: L894.

Balm dushi me gjalp shea dhe bajame 200ml.

Çmimi origjinal qe: L1,100.Çmimi i tanishëm është: L770.

Balm pas rroje

Çmimi origjinal qe: L1,290.Çmimi i tanishëm është: L645.

Balm për buzët me erëzat e Krishtlindjes.

Çmimi origjinal qe: L430.Çmimi i tanishëm është: L301.

Balm për buzët me gjalp shea dhe bajame.

Çmimi origjinal qe: L430.Çmimi i tanishëm është: L301.

Balm për buzët me Litchi.

Çmimi origjinal qe: L430.Çmimi i tanishëm është: L301.

Balm riparues për këmbët, 75 ml

Çmimi origjinal qe: L1,090.Çmimi i tanishëm është: L545.

Balm ushqyes për lëkurë të ndjeshme 50 ml

Çmimi origjinal qe: L1,900.Çmimi i tanishëm është: L950.

Balsam kundër ndotjes së ambjentit (Anti polucion)- 200 ml

Çmimi origjinal qe: L690.Çmimi i tanishëm është: L345.

Balsam kundër rënies së flokëve- 200 ml

Çmimi origjinal qe: L690.Çmimi i tanishëm është: L552.