Po shfaqen krejt 5 përfundimet

Krem me spf 30 Bright Botanical 50ml

Çmimi origjinal qe: L4,900.Çmimi i tanishëm është: L2,940.

Krem për sytë Bright Botanical 15ml

Çmimi origjinal qe: L3,690.Çmimi i tanishëm është: L2,583.

Krem zbardhues-hidratues 50ml

Çmimi origjinal qe: L4,700.Çmimi i tanishëm është: L3,290.

Qumësht pastrues dhe zbardhues 125 ml

Çmimi origjinal qe: L1,800.Çmimi i tanishëm është: L1,440.

Serum kundër njollave me vitaminë C 30ml

Çmimi origjinal qe: L5,100.Çmimi i tanishëm është: L4,080.