Po shfaqen krejt 29 përfundimet

Balm ushqyes për lëkurë të ndjeshme 50 ml

Çmimi origjinal qe: L1,900.Çmimi i tanishëm është: L1,425.

Korrektor i njollave të errëta në lëkurë, 14 ml

Çmimi origjinal qe: L4,500.Çmimi i tanishëm është: L3,375.

Krem antirrudhë dhe me spf 30 Anti Age Global, 50ml

Çmimi origjinal qe: L4,900.Çmimi i tanishëm është: L2,940.

Krem antirrudhë dite/nate 75ml

Çmimi origjinal qe: L5,900.Çmimi i tanishëm është: L4,425.

Krem dite anti rrudhë 50ml

Çmimi origjinal qe: L4,290.Çmimi i tanishëm është: L3,003.

Krem dite korrigjues për lëkurë të thatë – 50 ml

Çmimi origjinal qe: L4,600.Çmimi i tanishëm është: L3,450.

Krem dite korrigjues për të gjitha tipet e lëkurës 50 ml

Çmimi origjinal qe: L4,600.Çmimi i tanishëm është: L3,450.

Krem hidratues kundër akneve, 40 ml.

Çmimi origjinal qe: L1,900.Çmimi i tanishëm është: L1,425.

Krem jeshil korrigjues për lëkurë të ndjeshme 40 ml

Çmimi origjinal qe: L2,100.Çmimi i tanishëm është: L1,470.

Krem me spf 30 Bright Botanical 50ml

Çmimi origjinal qe: L4,900.Çmimi i tanishëm është: L2,940.

Krem për hidratim intensiv, për lëkurë të thatë 50ml

Çmimi origjinal qe: L1,900.Çmimi i tanishëm është: L1,425.

Krem qetësues për lëkurë të ndjeshme 50 ml

Çmimi origjinal qe: L1,850.Çmimi i tanishëm është: L1,388.

Krem riparues dhe anti polucion me spf 50 – 30 ml

Çmimi origjinal qe: L3,700.Çmimi i tanishëm është: L2,590.

Krem zbardhues-hidratues 50ml

Çmimi origjinal qe: L4,700.Çmimi i tanishëm është: L3,290.

Xhel krem hidratant – 50 ml

Çmimi origjinal qe: L1,600.Çmimi i tanishëm është: L1,120.

Xhel krem për hidratim intensiv – lëkurë normale në mikse, 50ml

Çmimi origjinal qe: L1,900.Çmimi i tanishëm është: L1,425.

Xhel krem Sebo Pure Vegetal 50ml

Çmimi origjinal qe: L1,900.Çmimi i tanishëm është: L1,425.