Po shfaqen krejt 14 përfundimet

Maskë hidratuese dhe oksigjenuese me alga 75ml – Për lëkurë normale në mikse.

Çmimi origjinal qe: L1,590.Çmimi i tanishëm është: L795.

Maskë hidratuese Hydra Vegetal 75ml.

Çmimi origjinal qe: L1,590.Çmimi i tanishëm është: L1,193.

Maskë me kamomil 30 ml

Çmimi origjinal qe: L750.Çmimi i tanishëm është: L525.

Maskë pastruese me argjilë 75ml – Pure Menthe

Çmimi origjinal qe: L1,590.Çmimi i tanishëm është: L1,272.

Maskë pastruese me mente 30 ml

Çmimi origjinal qe: L750.Çmimi i tanishëm është: L525.

Maskë qetësuese me kamomil 75ml- Për lëkurë të ndjeshme.

Çmimi origjinal qe: L1,590.Çmimi i tanishëm është: L954.

Maskë rigjeneruese me kalendula 30ml.

Çmimi origjinal qe: L750.Çmimi i tanishëm është: L525.

Pastrues, skrab, maskë 3 në 1, 125ml

Çmimi origjinal qe: L1,490.Çmimi i tanishëm është: L1,192.

Skrab i ngurtë për fytyrën 75gr

Çmimi origjinal qe: L1,690.Çmimi i tanishëm është: L1,014.

Skrab me alga 75ml- Për lëkurë normale në mikse.

Çmimi origjinal qe: L1,390.Çmimi i tanishëm është: L695.

Skrab pastrues me mente 75ml- Për lëkurë mikse në të yndyrshme.

Çmimi origjinal qe: L1,390.Çmimi i tanishëm është: L1,112.

Skrab për fytyrën 30ml

Çmimi origjinal qe: L750.Çmimi i tanishëm është: L525.

Xhel larës me alga, 125 ml – Për lëkurë normale në mikse.

Çmimi origjinal qe: L1,200.Çmimi i tanishëm është: L960.