Po shfaqen krejt 2 përfundimet

Krem antirrudhë dhe me spf 30 Anti Age Global, 50ml

Çmimi origjinal qe: L4,900.Çmimi i tanishëm është: L2,940.

Krem me spf 30 Bright Botanical 50ml

Çmimi origjinal qe: L4,900.Çmimi i tanishëm është: L2,940.