Po shfaqen krejt 3 përfundimet

Demakilant dhe tonik 2 në 1, 200ml- Për lëkurë të ndjeshme.

Çmimi origjinal qe: L1,100.Çmimi i tanishëm është: L880.

Locion me efekt anti-rrudhë me kalendula 200ml.

Çmimi origjinal qe: L1,300.Çmimi i tanishëm është: L910.

Locion për minimizimin e poreve – 150 ml

Çmimi origjinal qe: L1,190.Çmimi i tanishëm është: L833.