Po shfaqet 1–36 nga 102 përfundime gjithsej

Balm ushqyes për lëkurë të ndjeshme 50 ml

Çmimi origjinal qe: L1,900.Çmimi i tanishëm është: L1,425.

Demakilant Pur Bleuet 100ml

Çmimi origjinal qe: L490.Çmimi i tanishëm është: L392.

Korrektor i njollave të errëta në lëkurë, 14 ml

Çmimi origjinal qe: L4,500.Çmimi i tanishëm është: L3,375.

Krem anti rrudhë për sytë

Çmimi origjinal qe: L2,990.Çmimi i tanishëm është: L2,093.

Krem anti-rrudhë për sytë – 15 ml

Çmimi origjinal qe: L3,690.Çmimi i tanishëm është: L2,768.

Krem antirrudhë dhe me spf 30 Anti Age Global, 50ml

Çmimi origjinal qe: L4,900.Çmimi i tanishëm është: L2,940.

Krem antirrudhë dite/nate 75ml

Çmimi origjinal qe: L5,900.Çmimi i tanishëm është: L4,425.

Krem dite anti rrudhë 50ml

Çmimi origjinal qe: L4,290.Çmimi i tanishëm është: L3,003.

Krem dite korrigjues për lëkurë të thatë – 50 ml

Çmimi origjinal qe: L4,600.Çmimi i tanishëm është: L3,450.

Krem dite korrigjues për të gjitha tipet e lëkurës 50 ml

Çmimi origjinal qe: L4,600.Çmimi i tanishëm është: L3,450.

Krem hidratues ditë/natë 75ml.

Çmimi origjinal qe: L2,590.Çmimi i tanishëm është: L1,943.

Krem hidratues kundër akneve 40 ml.

Çmimi origjinal qe: L1,600.Çmimi i tanishëm është: L1,200.

Krem hidratues kundër akneve, 40 ml.

Çmimi origjinal qe: L1,900.Çmimi i tanishëm është: L1,425.

Krem jeshil korrigjues për lëkurë të ndjeshme 40 ml

Çmimi origjinal qe: L2,100.Çmimi i tanishëm është: L1,470.

Krem me spf 30 Bright Botanical 50ml

Çmimi origjinal qe: L4,900.Çmimi i tanishëm është: L2,940.

Krem nate anti rrudhë – 50 ml

Çmimi origjinal qe: L4,290.Çmimi i tanishëm është: L3,003.

Krem nate korrigjues për të gjitha tipet e lëkurës – 50 ml

Çmimi origjinal qe: L4,900.Çmimi i tanishëm është: L3,675.

Krem për hidratim intensiv, për lëkurë të thatë 50ml

Çmimi origjinal qe: L1,900.Çmimi i tanishëm është: L1,425.

Krem për sytë Bright Botanical 15ml

Çmimi origjinal qe: L3,690.Çmimi i tanishëm është: L2,583.

Kujdesi për fytyrën