Po shfaqet 1–36 nga 41 përfundime gjithsej

Balm dushi me gjalp shea dhe bajame 200ml.

Çmimi origjinal qe: L1,100.Çmimi i tanishëm është: L770.

Balm për buzët me erëzat e Krishtlindjes.

Çmimi origjinal qe: L430.Çmimi i tanishëm është: L301.

Balm për buzët me gjalp shea dhe bajame.

Çmimi origjinal qe: L430.Çmimi i tanishëm është: L301.

Balm për buzët me Litchi.

Çmimi origjinal qe: L430.Çmimi i tanishëm është: L301.

Kalendari i Krishtlindjes.

Çmimi origjinal qe: L7,500.Çmimi i tanishëm është: L5,250.

Krem për duart me Litchi 30ml.

Çmimi origjinal qe: L450.Çmimi i tanishëm është: L315.

Krem për duart Voile Dore 30ml.

Çmimi origjinal qe: L450.Çmimi i tanishëm është: L315.

Qumësht trupi me gjalp shea dhe bajame 200ml.

Çmimi origjinal qe: L1,190.Çmimi i tanishëm është: L833.

Set me 3 produkte me gjalp shea dhe bajame.

Çmimi origjinal qe: L1,690.Çmimi i tanishëm është: L1,183.

Set parfumi Comme Une Evidence.

Çmimi origjinal qe: L5,900.Çmimi i tanishëm është: L4,130.

Set parfumi Mon Evidence.

Çmimi origjinal qe: L5,900.Çmimi i tanishëm është: L4,130.

Set parfumi Sel D’Azur.

Çmimi origjinal qe: L4,900.Çmimi i tanishëm është: L3,430.

Set parfumi Sur La Lande.

Çmimi origjinal qe: L4,900.Çmimi i tanishëm është: L3,430.

Set për pastrimin e fytyrës

Çmimi origjinal qe: L1,200.Çmimi i tanishëm është: L960.

Skrab për trupin me erëzat e Krishtlindjes 150ml.

Çmimi origjinal qe: L1,100.Çmimi i tanishëm është: L770.