Po shfaqen krejt 3 përfundimet

Qumësht pastrues dhe zbardhues 125 ml

Çmimi origjinal qe: L1,800.Çmimi i tanishëm është: L1,440.

Qumësht pastrues me kalendula 200 ml me efekt anti-rrudhë.

Çmimi origjinal qe: L1,300.Çmimi i tanishëm është: L780.