Parimet tona kryesore

Zgjidhjet më efektive shpesh gjenden para syve tanë, në natyrë. Ne zbulojmë potencialin e bimëve për bukuri më natyrale dhe të qëndrueshme.

Për të siguruar kozmetikë që është gjithnjë e më e respektueshme për lëkurën tuaj dhe që ofron produkte me performancë të lartë, ne i përmbahemi 4 parimeve kyçe:

Inspirohemi nga organikja

Ne marrim frymëzim nga ajo që natyra bën më së miri, për të zhvilluar zgjidhje efektive dhe të qëndrueshme bimore. Ne vëzhgojmë dhe deshifrojmë strukturën e bimëve dhe mënyrën e funksionimit të tyre në natyrë, për të marrë frymëzim prej tyre dhe për të transmetuar përfitimet e tyre në lëkurë.

Nxjerrja e ekstraktit të bimës në mënyrë EKO

Ne favorizojmë proceset e nxjerrjes 100% natyrale duke optimizuar natyralitetin dhe duke rritur shpërndarjen e përbërësve tanë aktivë të bimëve në lëkurë.

Natyralitet i lartë

Ne jemi të përkushtuar të krijojmë formula gjithnjë e më natyrale me përbërës aktivë bimorë.

100% e produkteve tona janë subjekt i testimeve

Për të garantuar tolerancë, efektivitet dhe ndjeshmëri.

Bimët tona kryesore

Për më shumë se 60 vjet, ne kemi studiuar dhe jemi mbështetur në më të mirën që na ofron natyra, për t'ju ofruar përbërës aktivë 100% me bazë bimore.
Bimët tona kryesore të La Gacilly si: kamomili i egër, calendula dhe lule misri janë të certifikuara AB dhe UEBT (Union for Ethical Bio Commerce) dhe kultivohen në agroekologji për të promovuar agrikulturën, duke kontribuar në respektimin e burimeve natyrore dhe rigjenerimin e biodiversitetit.