Po shfaqen krejt 24 përfundimet

Krem duarsh me vaj ulliri – 30 ml

Çmimi origjinal qe: L390.Çmimi i tanishëm është: L273.

Krem hidratues për duart 75ml

Çmimi origjinal qe: L590.Çmimi i tanishëm është: L295.

Krem super ushqyes për duart – 75 ml

Çmimi origjinal qe: L950.Çmimi i tanishëm është: L475.

Sapun për duart me alga 80gr.

Çmimi origjinal qe: L520.Çmimi i tanishëm është: L416.

Sapun për duart me kokos 80gr.

Çmimi origjinal qe: L520.Çmimi i tanishëm është: L416.

Sapun për duart me mango dhe koriandër 80gr.

Çmimi origjinal qe: L520.Çmimi i tanishëm është: L416.

Sapun për duart me Meadow 80gr.

Çmimi origjinal qe: L520.Çmimi i tanishëm është: L416.

Sapun për duart me mjedër dhe mente 80gr.

Çmimi origjinal qe: L520.Çmimi i tanishëm është: L416.

Sapun për duart me tërshërë 80gr.

Çmimi origjinal qe: L520.Çmimi i tanishëm është: L416.

Sapun për duart me ulli 80gr.

Çmimi origjinal qe: L520.Çmimi i tanishëm është: L416.

Sapun për duart me vanilje 80gr.

Çmimi origjinal qe: L520.Çmimi i tanishëm është: L416.