Po shfaqet 1–36 nga 134 përfundime gjithsej

Balm riparues për këmbët, 75 ml

Çmimi origjinal qe: L1,090.Çmimi i tanishëm është: L545.

Deodorant – 48 orë freski

Çmimi origjinal qe: L650.Çmimi i tanishëm është: L585.

Deodorant 48 orë butësi

Çmimi origjinal qe: L650.Çmimi i tanishëm është: L585.

Deodorant 48 orë pastërti

Çmimi origjinal qe: L650.Çmimi i tanishëm është: L585.

Gjalp riparues për trupin me gjalp shea dhe kalendula 250ml.

Çmimi origjinal qe: L1,890.Çmimi i tanishëm është: L1,700.

Krem dushi me gjalp shea dhe kalendula 200ml.

Çmimi origjinal qe: L1,150.Çmimi i tanishëm është: L1,035.

Krem mbrojtës dhe antirrudhë me spf 30 40ml

Çmimi origjinal qe: L2,200.Çmimi i tanishëm është: L1,540.

Krem mbrojtës dhe antirrudhë me spf 50 40ml

Çmimi origjinal qe: L2,400.Çmimi i tanishëm është: L1,680.

Krem mbrojtës kundër shkëlqimit me spf 50 40ml

Çmimi origjinal qe: L2,700.Çmimi i tanishëm është: L1,890.

Krem mbrojtës me spf 50, 150 ml

Çmimi origjinal qe: L3,500.Çmimi i tanishëm është: L2,450.

Krem pas dielli 3 në1 200ml

Çmimi origjinal qe: L1,800.Çmimi i tanishëm është: L1,440.

Krem ushqyes për këmbët- 75 ml

Çmimi origjinal qe: L990.Çmimi i tanishëm është: L495.