Uthull detoksifikuese 150ml

0 out of 5

1090 L

Detoksifikon dhe u jep shkëlqim flokëve.

Përshkrim

Uthulla e pasur me moringa heq masat gëlqerore të depozituara në fibrat e flokëve nga uji dhe të gjithë papastërtitë. Flokët janë më të shndritshëm dhe të bukur.

Këshilla për aplikimin: Aplikojeni në shpërlarjen e fundit. Shpërlajeni.

Avantazhet:

  • 97% përbërës bimorë
  • Pa silikon
  • Shishe e riciklueshme
SKU: 57395