Maskarë Metamorfozë Intense kundra ujit

1900 L

Për qerpikë plot volum, të harkuar dhe më të gjatë.

Përshkrim

“Maskara intense kundër ujit, njësoj si version standart I saj, I bën qerpikët më të plotë, të harkuar dhe të gjatë. Falë formulës së saj me përbërje vaj Kastori dhe ujin e lules së misrit, maskara mund të pëdoret lehtësisht edhe nga personat me sy sensitivë dhe nga ata që përdorin lente për sytë. Furçja e saj e butë dhe e lehtë për tu përdorur, vesh cdo qerpik nga këndi i brendshëm deri në këndin e jashtëm të syrit, duke ju garantuar volum marramendës dhe ngjyrë të zezë intense falë përbërjes së saj me qymyr bimor.

Këshilla për përdorimin:
• Vendosni furçën në bazën e qerpikëve dhe lëvizeni lart në formë zigzage.
• Përdorni skajin e furçës për të arritur qerpikët më të shkurtër.
• Përsëriteni procesin derisa të arrini rezultatin e dëshiruar.”

Shqyrtime

Ende pa shqyrtime.


Jini i pari që shqyrton “Maskarë Metamorfozë Intense kundra ujit”

SKU: 46960