Po shfaqen krejt 10 përfundimet

Korrektor i njollave të errëta në lëkurë, 14 ml

Çmimi origjinal qe: L4,500.Çmimi i tanishëm është: L3,375.

Krem anti-rrudhë për sytë – 15 ml

Çmimi origjinal qe: L3,690.Çmimi i tanishëm është: L2,768.

Krem antirrudhë dhe me spf 30 Anti Age Global, 50ml

Çmimi origjinal qe: L4,900.Çmimi i tanishëm është: L2,450.

Krem antirrudhë dite/nate 75ml

Çmimi origjinal qe: L5,900.Çmimi i tanishëm është: L4,425.

Krem dite korrigjues për lëkurë të thatë – 50 ml

Çmimi origjinal qe: L4,600.Çmimi i tanishëm është: L3,450.

Krem dite korrigjues për të gjitha tipet e lëkurës 50 ml

Çmimi origjinal qe: L4,600.Çmimi i tanishëm është: L3,450.

Krem nate korrigjues për të gjitha tipet e lëkurës – 50 ml

Çmimi origjinal qe: L4,900.Çmimi i tanishëm është: L3,675.

Serum anti-rrudhë për të gjitha tipet e lëkurës – 50 ml

Çmimi origjinal qe: L5,100.Çmimi i tanishëm është: L3,825.

Serumi i natës Bi Phase, anti-rrudhë për të gjitha llojet e lëkurës.

Çmimi origjinal qe: L5,500.Çmimi i tanishëm është: L4,125.

Trajtim Anti Age Global

Çmimi origjinal qe: L5,500.Çmimi i tanishëm është: L4,125.