Po shfaqet 1–36 nga 62 përfundime gjithsej

Balm ushqyes për lëkurë të ndjeshme 50 ml

Çmimi origjinal qe: L1,900.Çmimi i tanishëm është: L950.

Krem anti-rrudhë për sytë – 15 ml

Çmimi origjinal qe: L3,690.Çmimi i tanishëm është: L2,583.

Krem antirrudhë dhe me spf 30 Anti Age Global, 50ml

Çmimi origjinal qe: L4,900.Çmimi i tanishëm është: L3,430.

Krem dite riparues dhe anti polucion Elixir Botanique 50ml

Çmimi origjinal qe: L4,700.Çmimi i tanishëm është: L3,525.

Krem hidratues ditë/natë 75ml.

Çmimi origjinal qe: L2,590.Çmimi i tanishëm është: L1,943.

Krem hidratues kundër akneve 40 ml.

Çmimi origjinal qe: L1,600.Çmimi i tanishëm është: L1,200.

Krem me spf 30 Bright Botanical 50ml

Çmimi origjinal qe: L4,900.Çmimi i tanishëm është: L2,450.

Krem nate Elixir Botanique 50ml

Çmimi origjinal qe: L4,700.Çmimi i tanishëm është: L2,350.

Krem nate Filler Vegetal 50ml

Çmimi origjinal qe: L4,200.Çmimi i tanishëm është: L2,940.

Krem për sytë Bright Botanical 15ml

Çmimi origjinal qe: L3,690.Çmimi i tanishëm është: L1,845.

Krem për sytë Elixir Botanique 15ml

Çmimi origjinal qe: L3,600.Çmimi i tanishëm është: L2,700.

Krem për sytë Filler Vegetal 14ml

Çmimi origjinal qe: L3,300.Çmimi i tanishëm është: L2,310.

Krem qetësues për lëkurë të ndjeshme 50 ml

Çmimi origjinal qe: L1,850.Çmimi i tanishëm është: L925.

Krem riparues dhe anti polucion me spf 50 – 30 ml

Çmimi origjinal qe: L3,700.Çmimi i tanishëm është: L2,590.

Linjat për fytyrën