Home > Login

flowers

Te adresa juaj email do të dërgohet një lidhje për të caktuar një fjalëkalim të ri.

Të dhënat tuaja personale do të përdoren për të mbështetur përvojën tuaj në këtë faqe interneti, për të menaxhuar qasjen në llogarinë tuaj dhe për qëllime të tjera të përshkruara në faqen tonë rregulla privatësie.

Regjistrimi në këtë faqe ju mundëson të hyni në historikun e porosive tuaja.  Ne do t'ju kërkojmë vetëm informacionin e nevojshëm për ta bërë procesin e blerjes më të shpejtë dhe më të lehtë. Ne përdorim adresën tuaj të email-it ose informacionin e identitetit vetëm një herë për të plotësuar formularin e rregjistrimit. Ne nuk mbledhim asnjë të dhënë tjetër nga Facebook ose Google. Ju mund të ushtroni të drejtën tuaj për të hyrë, korrigjuar ose fshirë të dhënat tuaja në çdo kohë duke na kontaktuar me e-mail: info@yvesrocher.al.
Regjistrohuni