Black Friday

Ampula kundër rënies së flokëve 4 x15ml

Çmimi origjinal qe: L2,990.Çmimi i tanishëm është: L2,392.

Balm bimor riparues 150ml

Çmimi origjinal qe: L1,490.Çmimi i tanishëm është: L894.

Balm bimor riparues 150ml- për flokë të hollë

Çmimi origjinal qe: L1,490.Çmimi i tanishëm është: L894.

Balm bimor riparues 250ml

Çmimi origjinal qe: L1,790.Çmimi i tanishëm është: L1,253.

Balm riparues për këmbët, 75 ml

Çmimi origjinal qe: L1,090.Çmimi i tanishëm është: L545.

Balm ushqyes për lëkurë të ndjeshme 50 ml

Çmimi origjinal qe: L1,900.Çmimi i tanishëm është: L1,425.
Beige Sublime
Camélia Rose
Coquelicot Brillant
Rose Radieux

Buzëkuq Rouge Elixir Glow

L1,118L1,490
Brun sauvage
Corail aventureux
Fraise fabuleuse
Grenat ardent
Lilas intrépide
Mauve ravissant
Nude délicieux
Pêche enthousiaste
Vermeille souriante

Buzëkuq Rouge Elixir Mat

L1,463L1,950
Abricot charmant
Bois de rose poétique
Brun envoûtant
Cerisier en fleur
Coquelicot irrésistible
Figue délicate
Grenade amoureuse
Infusion fruits rouges
Mûre sauvage
Rose désirée
Rosé romantique
Rouge camélia
Rubis affirmé
Vermillon assumé

Buzëkuq Rouge Elixir Satin

L1,463L1,950

Demakilant Pur Bleuet 100ml

Çmimi origjinal qe: L490.Çmimi i tanishëm është: L392.

Deodorant – 48 orë freski

Çmimi origjinal qe: L650.Çmimi i tanishëm është: L585.

Deodorant 48 orë butësi

Çmimi origjinal qe: L650.Çmimi i tanishëm është: L585.

Deodorant 48 orë pastërti

Çmimi origjinal qe: L650.Çmimi i tanishëm është: L585.

Gjalp riparues për trupin me gjalp shea dhe kalendula 250ml.

Çmimi origjinal qe: L1,890.Çmimi i tanishëm është: L1,700.

Korrektor i njollave të errëta në lëkurë, 14 ml

Çmimi origjinal qe: L4,500.Çmimi i tanishëm është: L3,375.

Krem anti rrudhë për sytë

Çmimi origjinal qe: L2,990.Çmimi i tanishëm është: L2,093.

Krem anti-rrudhë për sytë – 15 ml

Çmimi origjinal qe: L3,690.Çmimi i tanishëm është: L2,768.

Krem antirrudhë dhe me spf 30 Anti Age Global, 50ml

Çmimi origjinal qe: L4,900.Çmimi i tanishëm është: L2,940.

Krem antirrudhë dite/nate 75ml

Çmimi origjinal qe: L5,900.Çmimi i tanishëm është: L4,425.

Krem dite anti rrudhë 50ml

Çmimi origjinal qe: L4,290.Çmimi i tanishëm është: L3,003.

Krem dite korrigjues për lëkurë të thatë – 50 ml

Çmimi origjinal qe: L4,600.Çmimi i tanishëm është: L3,450.

Krem dite korrigjues për të gjitha tipet e lëkurës 50 ml

Çmimi origjinal qe: L4,600.Çmimi i tanishëm është: L3,450.

Krem dushi me gjalp shea dhe kalendula 200ml.

Çmimi origjinal qe: L1,150.Çmimi i tanishëm është: L1,035.

Krem hidratues ditë/natë 75ml.

Çmimi origjinal qe: L2,590.Çmimi i tanishëm është: L1,943.

Krem hidratues kundër akneve 40 ml.

Çmimi origjinal qe: L1,600.Çmimi i tanishëm është: L1,200.

Krem hidratues kundër akneve, 40 ml.

Çmimi origjinal qe: L1,900.Çmimi i tanishëm është: L1,425.

Krem jeshil korrigjues për lëkurë të ndjeshme 40 ml

Çmimi origjinal qe: L2,100.Çmimi i tanishëm është: L1,470.

Krem mbrojtës dhe antirrudhë me spf 30 40ml

Çmimi origjinal qe: L2,200.Çmimi i tanishëm është: L1,540.

Krem mbrojtës dhe antirrudhë me spf 50 40ml

Çmimi origjinal qe: L2,400.Çmimi i tanishëm është: L1,680.

Krem mbrojtës kundër shkëlqimit me spf 50 40ml

Çmimi origjinal qe: L2,700.Çmimi i tanishëm është: L1,890.

Krem mbrojtës me spf 50, 150 ml

Çmimi origjinal qe: L3,500.Çmimi i tanishëm është: L2,450.

Krem me spf 30 Bright Botanical 50ml

Çmimi origjinal qe: L4,900.Çmimi i tanishëm është: L2,940.

Krem nate anti rrudhë – 50 ml

Çmimi origjinal qe: L4,290.Çmimi i tanishëm është: L3,003.

Krem nate korrigjues për të gjitha tipet e lëkurës – 50 ml

Çmimi origjinal qe: L4,900.Çmimi i tanishëm është: L3,675.

Krem pas dielli 3 në1 200ml

Çmimi origjinal qe: L1,800.Çmimi i tanishëm është: L1,440.

Krem për hidratim intensiv, për lëkurë të thatë 50ml

Çmimi origjinal qe: L1,900.Çmimi i tanishëm është: L1,425.

Krem për sytë Bright Botanical 15ml

Çmimi origjinal qe: L3,690.Çmimi i tanishëm është: L2,583.

Krem që mbron flokët nga nxehtësia 150ml

Çmimi origjinal qe: L1,100.Çmimi i tanishëm është: L880.

Krem qetësues për lëkurë të ndjeshme 50 ml

Çmimi origjinal qe: L1,850.Çmimi i tanishëm është: L1,388.

Krem riparues dhe anti polucion me spf 50 – 30 ml

Çmimi origjinal qe: L3,700.Çmimi i tanishëm është: L2,590.

Krem trajtues SOS, 10ml

Çmimi origjinal qe: L1,290.Çmimi i tanishëm është: L968.

Krem ushqyes për këmbët- 75 ml

Çmimi origjinal qe: L990.Çmimi i tanishëm është: L495.

Krem zbardhues-hidratues 50ml

Çmimi origjinal qe: L4,700.Çmimi i tanishëm është: L3,290.

Kremi sos 10ml.

Çmimi origjinal qe: L1,100.Çmimi i tanishëm është: L770.

Locion me efekt anti-rrudhë me kalendula 200ml.

Çmimi origjinal qe: L1,300.Çmimi i tanishëm është: L780.

Locion për minimizimin e poreve – 150 ml

Çmimi origjinal qe: L1,190.Çmimi i tanishëm është: L893.

Locion trajtues kundër zbokthit 150ml

Çmimi origjinal qe: L1,500.Çmimi i tanishëm është: L1,200.

Maskarë Metamorfozë Intense kundra ujit

Çmimi origjinal qe: L1,900.Çmimi i tanishëm është: L1,425.

Maskarë për gjatësinë e qerpikëve

Çmimi origjinal qe: L1,900.Çmimi i tanishëm është: L1,425.

Maskarë për volumin e qerpikëve

Çmimi origjinal qe: L1,900.Çmimi i tanishëm është: L1,425.

Maskë hidratuese dhe oksigjenuese me alga 75ml – Për lëkurë normale në mikse.

Çmimi origjinal qe: L1,590.Çmimi i tanishëm është: L1,113.

Maskë qetësuese me kamomil 75ml- Për lëkurë të ndjeshme.

Çmimi origjinal qe: L1,590.Çmimi i tanishëm është: L1,113.

Maskë riparuese 200ml

Çmimi origjinal qe: L1,400.Çmimi i tanishëm është: L1,120.

Parfum Bloom In Love 50ml

Çmimi origjinal qe: L4,900.Çmimi i tanishëm është: L3,675.

Parfum Comme Une Evidence 100ml

Çmimi origjinal qe: L5,300.Çmimi i tanishëm është: L4,240.

Parfum Comme Une Evidence 50 ml

Çmimi origjinal qe: L4,200.Çmimi i tanishëm është: L3,360.

Parfum Comme Une Evidence Intense 50ml

Çmimi origjinal qe: L4,700.Çmimi i tanishëm është: L3,760.

Parfum Garden Party 100ml

Çmimi origjinal qe: L5,990.Çmimi i tanishëm është: L4,792.

Parfum L’Evidence 50ml

Çmimi origjinal qe: L4,200.Çmimi i tanishëm është: L3,360.

Parfum L’Evidence 100ml

Çmimi origjinal qe: L5,300.Çmimi i tanishëm është: L4,240.

Parfum Matin Blanc 100 ml

Çmimi origjinal qe: L5,990.Çmimi i tanishëm është: L4,792.

Parfum Mon Rouge 50ml

Çmimi origjinal qe: L4,900.Çmimi i tanishëm është: L3,675.

Parfum Oui à l’Amour 50 ml

Çmimi origjinal qe: L4,900.Çmimi i tanishëm është: L3,675.

Parfum Quelques Notes d’Amour 50 ml

Çmimi origjinal qe: L4,900.Çmimi i tanishëm është: L3,675.

Parfum So Elixir Bois Sensual 50ml

Çmimi origjinal qe: L4,900.Çmimi i tanishëm është: L3,675.

Qumësht pastrues dhe zbardhues 125 ml

Çmimi origjinal qe: L1,800.Çmimi i tanishëm është: L1,440.

Qumësht pastrues me kalendula 200 ml me efekt anti-rrudhë.

Çmimi origjinal qe: L1,300.Çmimi i tanishëm është: L780.

Qumësht riparues me gjalp Shea, për lekurë ekstra të thatë – 200 ml

Çmimi origjinal qe: L1,290.Çmimi i tanishëm është: L903.

Serum anti-rrudhë për të gjitha tipet e lëkurës – 50 ml

Çmimi origjinal qe: L5,100.Çmimi i tanishëm është: L3,825.

Serum forcues dhe mbrojtës nga nxehtësia 100 ml

Çmimi origjinal qe: L1,400.Çmimi i tanishëm është: L1,120.

Serum forcues, kundra rënies së flokëve 75ml

Çmimi origjinal qe: L2,790.Çmimi i tanishëm është: L2,232.

Serum kundër njollave me vitaminë C 30ml

Çmimi origjinal qe: L5,100.Çmimi i tanishëm është: L4,080.

Serum për hidratim intensiv 100h, 30ml

Çmimi origjinal qe: L2,390.Çmimi i tanishëm është: L1,793.

Serum ribalancues – 30 ml

Çmimi origjinal qe: L2,190.Çmimi i tanishëm është: L1,533.

Serum ribalancues dhe anti-oksidant 30 ml

Çmimi origjinal qe: L2,390.Çmimi i tanishëm është: L1,793.

Serumi i natës Bi Phase, anti-rrudhë për të gjitha llojet e lëkurës.

Çmimi origjinal qe: L5,500.Çmimi i tanishëm është: L4,125.

Set për pastrimin e fytyrës

Çmimi origjinal qe: L1,200.Çmimi i tanishëm është: L960.

Shampo e ngurtë për ushqimin e flokëve 60gr.

Çmimi origjinal qe: L1,100.Çmimi i tanishëm është: L770.

Skrab me alga 75ml- Për lëkurë normale në mikse.

Çmimi origjinal qe: L1,390.Çmimi i tanishëm është: L973.

Skrab për këmbët- 75 ml

Çmimi origjinal qe: L1,090.Çmimi i tanishëm është: L545.

Skrab trupi me gjalp shea 150ml

Çmimi origjinal qe: L1,390.Çmimi i tanishëm është: L973.

Spraj me qumësht gështenje 100ml

Çmimi origjinal qe: L1,100.Çmimi i tanishëm është: L880.

Spraj për neutralizimin e aromës së flokëve 150ml

Çmimi origjinal qe: L1,600.Çmimi i tanishëm është: L1,280.

Spray mbrojtës me spf 50, 150 ml

Çmimi origjinal qe: L3,500.Çmimi i tanishëm është: L2,450.

Spray për trupin dhe flokët me bajame dhe lule portokalli 100 ml

Çmimi origjinal qe: L1,100.Çmimi i tanishëm është: L880.

Spray për trupin dhe flokët me lavandër dhe manaferrë 100 ml

Çmimi origjinal qe: L1,100.Çmimi i tanishëm është: L880.

Spray për trupin dhe flokët me vaj ulliri 100 ml

Çmimi origjinal qe: L1,100.Çmimi i tanishëm është: L880.

Spray për trupin dhe flokët me vanilje 100 ml

Çmimi origjinal qe: L1,100.Çmimi i tanishëm është: L880.

Trajtim Anti Age Global

Çmimi origjinal qe: L5,500.Çmimi i tanishëm është: L4,125.

Ujë me kamomil 150ml- Për lëkurë të ndjeshme.

Çmimi origjinal qe: L1,600.Çmimi i tanishëm është: L480.

Ujë micelar 200ml – Për lëkurë të ndjeshme.

Çmimi origjinal qe: L1,200.Çmimi i tanishëm është: L960.

Ujë micelar 400ml- Për lëkurë të ndjeshme.

Çmimi origjinal qe: L1,890.Çmimi i tanishëm është: L1,512.

Ujë micelar demakilant me mente 200ml- Për lëkurë mikse në të yndyrshme.

Çmimi origjinal qe: L1,190.Çmimi i tanishëm është: L952.

Ujë micelar demakilant me mente 400ml- Për lëkurë mikse në të yndyrshme.

Çmimi origjinal qe: L1,900.Çmimi i tanishëm është: L1,520.

Ujë Tualeti Ambre Noir, 100ml

Çmimi origjinal qe: L4,900.Çmimi i tanishëm është: L3,675.

Ujë tualeti Bois de Sauge- 100ml

Çmimi origjinal qe: L4,900.Çmimi i tanishëm është: L3,675.

Ujë tualeti Comme Une Evidence- 100 ml

Çmimi origjinal qe: L4,900.Çmimi i tanishëm është: L3,675.

Ujë tualeti HOGGAR- 100ml

Çmimi origjinal qe: L4,900.Çmimi i tanishëm është: L3,675.

Ujë tualeti Moment de Bonheur 50ml

Çmimi origjinal qe: L4,990.Çmimi i tanishëm është: L3,743.

Ujë tualeti Naturelle 75ml

Çmimi origjinal qe: L3,800.Çmimi i tanishëm është: L2,850.

Ujë tualeti The Vert 100ml

Çmimi origjinal qe: L2,900.Çmimi i tanishëm është: L2,175.

Uthull detoksifikuese 400ml

Çmimi origjinal qe: L1,690.Çmimi i tanishëm është: L1,352.

Vaj dushi riparues 200ml.

Çmimi origjinal qe: L1,290.Çmimi i tanishëm është: L1,161.

Vaj Elixir ushqyes për thonjtë “Go Green”

Çmimi origjinal qe: L790.Çmimi i tanishëm është: L632.

Xhel hidratues për konturin e syve, 15 ml

Çmimi origjinal qe: L1,750.Çmimi i tanishëm është: L1,313.

Xhel krem hidratant – 50 ml

Çmimi origjinal qe: L1,600.Çmimi i tanishëm është: L1,120.

Xhel krem për hidratim intensiv – lëkurë normale në mikse, 50ml

Çmimi origjinal qe: L1,900.Çmimi i tanishëm është: L1,425.

Xhel krem Sebo Pure Vegetal 50ml

Çmimi origjinal qe: L1,900.Çmimi i tanishëm është: L1,425.

Xhel larës me mente 125ml – Për lëkurë mikse në të yndyrshme.

Çmimi origjinal qe: L1,190.Çmimi i tanishëm është: L952.

Xhel qetësues për këmbët- 75 ml

Çmimi origjinal qe: L1,090.Çmimi i tanishëm është: L545.