Set antirrudhë Anti Age Global

0 out of 5

12930 L

Set antirrudhë Anti Age Global për rrudhat e krijuara dhe të dukshme.

Përshkrim

Seti përmban:

  • Krem dite antirrudhë 50ml
  • Serum antirrudhë 30ml
  • Krem për sytë antirrudhë 14ml
  • Ujë micelar me alga 200ml
  • Cante makijazhi

 

SKU: setantiage