Serum ribalancues – 30 ml

2190 L

Serum ribalancues dhe antioksidues

Përshkrim

Serumi me veti riekuilibruese dhe antioksiduese penetron menjëherë në lëkurë, e matifikon dhe përsos strukturën e saj. Poret mbyllen qe ne diten e 7-te te perdorimit dhe pas 1 muaj lëkura juaj është më rrezatuese. Serumi është i pasuruar me pluhur te cajit Boreal me veti ribalancuese I cili vepron thellësisht në lëkurë duke kontrolluar shkëlqimin, papërsosmëritë dhe rafinon strukturën e lëkurës. Avantazhet: 97% përbërës jane me origjinë natyrore. Pa vajra minerale, pa silikon. Jo yndyrore. Shishe qelqi e riciklueshme. Këshilla e perdorimit : Perhapeni cdo mëngjes dhe mbrëmje mbi fytyre te pastruar mire, perpara se te vendosni kremin e dites ose te natës.

1 shqyrtim për Serum ribalancues – 30 ml

  1. 5 nga 5 të mundshëm

    arapiinva1 (pronar i verifikuar)

    Excellent! Ndjesia qe te le ne lekure eshte teper e kenaqshme .Highly recomend it !


Shtoni një shqyrtim

SKU: 39116