Laps për sytë i zi

L450

Një pamje perfekte me një lëvizje

Përshkrim

Doni të theksoni sytë? Ky laps është I duhuri për ju! Ai ka një teksturë të butë dhe ju ofron një ngjyrim përfekt me një lëvizje të vetmje. Lapsi ka në përmbajtje vajin e kastorit. Këshilla për përdorimin: Lapsi aplikohet në 3 mënyra: 1. Brenda syrit; 2: Për të vijëzuar kapakun e syrit; 3. Për të hijëzuar kapakun e syrit (shpërndajeni me gisht ose furçë).

Shqyrtime

Ende pa shqyrtime.


Jini i pari që shqyrton “Laps për sytë i zi”

SKU: 81592
Shto tek produktet e preferuara
Shto tek produktet e preferuara
Shihni shportën