Krem që mbron flokët nga nxehtësia 150ml

0 out of 5

1100 L

Mbron flokët nga nxehtësia dhe elektrizimi.

Përshkrim

Kremi është i pasuruar me peptide orizi, të cilat i lënë flokët të buta e që mund ti krihni lehtësisht. Efekti  mbrojtjes nga nxehtësia, i mbron flokët nga temperaturat deri në 230 °C.
Avantazhet:
• 97% përbërës bimorë
• Pa silikon
• Shishe e riciklueshme e bërë nga plastikë e riciklueshme.
Këshilla për aplikimin: Vendoseni në gjatësinë dhe majat e flokëve të thatë ose të lagur. Mos e shpërlani.

SKU: 95234